Vonós hangszerek egy hangszerész szemével

Daily Violin

Daily Violin

Wine and Violins a Fonóban!

2017. február 27. - Daily Violin

 A Wine and Violin Hegedűkészítők Szalonján évről évre a legnevesebb hazai készítők mutatják be míves instrumentumaikat egy hétvégén keresztül. Idén 14 magyar hegedűkészítő, valamint egy vonókészítő és egy tokkészítő mester állítja ki mesterműveit, amelyeket kézbe lehet venni, ki lehet próbálni, a készítőkkel személyesen lehet beszélgetni egy-egy pohár jó bor mellett.

A szalon vendége lesz Draskóczy Gábor VSA dupla aranyérmes, világhírű hegedűkészítő mester Londonból, az est fellépői pedig Kelemen Barnabás Kossuth-díjas hegedűművész és szintén Kossuth-díjas népzenész kollégája, Vizeli Balázs. Március 11-én, a nyitónapon szalonbeszélgetésen boncolgatja a hegedűk titkát Becze Szilvia vezetésével Draskóczy Gábor és Kelemen Barnabás, majd az esti koncerten a klasszikus és a népzene találkozik a két hegedűművész előadásában.

Vasárnap délután a Hodinka Vonósnégyes ingyenes!

wine_and_violins_2.png

wine_and_violins.png

 

2017.03.11
16.00 | Megnyílik a vonós hangszerek kiállítása
18.00 | Szalonbeszélgetés Draskóczy Gáborral és Kelemen Barnabás Kossuth-díjas hegedűművésszel
19.30 | Kelemen Barnabás és Vizeli Balázs koncertje
Egész napos borkóstoló

2017.03.12
14.00 | Hangszerkiállítás látogatható
16.00 | A Hodinka Vonósnégyes koncertje
Egész napos borkóstoló

Jegyvásárlás: http://www.fono.hu/jegyek

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dailyviolin.blog.hu/api/trackback/id/tr5712296749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása